Dentist bun in Bucuresti


Cum gasim un dentist bun intr-o anumita localitate? Cum putem diferentia un dentist bun de unul mai putin bun?



Un medic stomatolog nu este ieftin, cu atât mai puţin un medic dentist bun!
Nu intotdeauna insa, daca medicul dentist este scump inseamna ca este si bun. Un medicul dentist, cu adevarat bun, lucreaza cu materiale de cea mai buna calitate si cu cei mai buni tehnicieni.  Un medic dentist bun investeste in aparatura, in cursuri de perfectionare a sa si a echipei sale, aceste investitii se regasesc in preturile practicate de acesta. Un medic dentist bun respecta calitatea si nu face rabat de la aceasta.

- Un alt criteriu este acela al pacientilor, un medic dentist bun nu duce lipsa pacientilor. Acesta va avea, in permanenta, programari pe cel putin o saptamana in avans.
Insa “La pomul lăudat sa nu te duci cu sacul”, în cazul dentistilor buni asta înseamnă ca nu vor lasa balta programările pe care le au deja ca să se ocupe de problemele tale, de aceea e important sa îți faci programarea din timp.

Un medic dentist bun va trata cu rabdare, fiecare pacient în parte, nu va lucra pe repede-inainte. Va explica planurile de tratament în amanunt, etapele acestora și costurile precum și variante ale planului de tratament, dandu-i asftel posibilitatea pacientului sa aleaga, în funcție de bugetul de care dispune un plan sau altul de tratament. Un medic stomatolog care își respecta profesia și pacienții va da acestora, la sfârșitul consultatiei, planul de tratament, în scris pentru ca pacientii sa il poată analiza, acasă, în liniște nu sa ii fie smuls acordul în conditiile de stres generate cabinetul stomatologic.

Un dentist bun, care își respecta profesia și pacienții are o ţinuta ingrijită iar cabinetul este impecabil. 
Ţinuta ireproşabilă presupune: halat, pantalon și bonetă curate şi călcate. Poarta mănuși în timpul desfasurarii actului medical şi le schimba ori de câte ori este nevoie. 
Deasemenea acesta trebuie sa poarte ochelari și masca în funcţie de manopera ce urmeaza să fie efectuată. 
Dinții medicului dentist sunt cartea lui de vizită. Un medic dentist bun poate fi apreciat și prin respectul pe care şi-l acordă lui însuși.

- Un medic dentist bun va încerca sa pună în armonie dorintele pacienţilor, aşteptările acestora cu posibilităţile şi cu limitările medicale. 
Niciodata un stomatolog bun nu va critica un alt coleg medic în faţa pacienţilor si nici nu va fi interesat de „barfele” la adresa acestora.
Respectul faţa de colegi se reflectă aspura respectului faţă de profesie şi faţă de pacienţi.

Cum te poţi aştepta tu, pacientul, ca medicul dentist sa te respecte pe tine atâta timp cat nu se respecta pe sine, nu îşi respectă colegii implicit, profesia sa!?


- Un medic dentist bun este cel care îi inspiră încredere pacientului încă din ușă. Unui medic dentist bun i se citesc profesionalismul și compasiunea de la prima consultație.

Cei care caută un medic dentist bun vor să vadă aceste lucruri de la primul schimb de cuvinte.
Un dentist bun înseamnă servicii ireproșabile, prețuri rezonabile și, nu în ultimul rând, tehnologie modernă și o echipă eficientă.

0 comentarii: